Dagelijks bereikbaar

Service

Onze servicedesk is dagelijks bereikbaar voor het melden van storingen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van ons real-time ticketsysteem. Hiermee geeft u uw melding online aan ons door. In het ticketsysteem loggen we alles per container, dus u kunt altijd de historie inzien. Doet u een melding? Dan volgen we die direct op, zodat de storing zo snel mogelijk is verholpen en gebruikers zo min mogelijk ongemak ondervinden.

Group 67

Ticketsysteem

Wilt u een melding doen in ons ticketsysteem? Dat kan 24/7. We richten deze mogelijkheid per klant in. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

New Waste Kantoor (12)

Doe uw melding

Contactgegevens

Heeft uw afvalinzamelingssysteem een storing? Dan kunt u erop rekenen dat we die snel oplossen, zodat gebruikers er zo min mogelijk ongemak van ondervinden.

Zutphenseweg 31-A2
7418 AH, Deventer

T: +31 570 796 045 E: info@newwaste.nl

Group 54 0

Systemen in beheer

Inmiddels monitoren we ruim 8500 containers on-line.

Group 67 0

Gemeenten

Onze – meer dan – 75 gemeenten zijn verspreid over heel Nederland.

Cta Icon 0

Jaar ervaring

U krijgt altijd professioneel en bruikbaar advies, mede door de 20+ jaar ervaring binnen ons team.

Icon 1 0

Lichtcellen en accupacks

Met 6500 lichtcellen op de afvalcontainers, heeft u altijd een goed opgeladen accu.

New Waste Locaties (54)

Altijd up to date

Elektronisch onderhoud

Om uw afvalcontainers zo lang mogelijk mee te laten gaan is onderhoud belangrijk. Newwaste verzorgt zowel elektronisch als mechanisch onderhoud. Met elektrisch onderhoud zorgen wij dat de elektronische onderdelen van de containers operationeel blijven en dat ze altijd zijn voorzien van de meest recente functionaliteiten. Dit doen we met Over-The-Air (OTA) updates. We hoeven dus niet fysiek alle containers langs om ze up-to-date te houden, wat een mooie besparing op de CO2-uitstoot met zich meebrengt.

Keuren, opknappen en repareren

Mechanisch onderhoud

Onder mechanisch onderhoud verstaan we het keuren, opknappen en repareren van afvalcontainers. Het is belangrijk om de mechanische staat van de containers regelmatig te laten controleren, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Ook de reparatiewerkzaamheden die hieruit voortkomen voeren we uit, zoals het vervangen van onderdelen of laswerkzaamheden. Blijken de containers niet meer in goede staat? Soms volstaat het om ze te laten opknappen. Uw containers zijn dan weer als nieuw tegen een lagere investering. Voor het opknappen zetten we vaak mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we op een duurzame manier bij aan de werkgelegenheid en de maatschappij.

Opknappen Container