Overzicht en inzicht

Beheer van afvalcontainers

Voor het beheer van afvalcontainers is functionele software een eerste vereiste om overzicht te kunnen hebben en behouden op uw ondergrondse containerpark. Of het nu gaat om toegangscontrolebeheer, het hebben van inzicht op de vulgraad van alle respectievelijke containers of een overzicht van storingen en het plannen van servicebezoeken, een container management applicatie dient het allemaal te ondersteunen. Newwaste biedt hiervoor een online gebruikersportal die als cloud-native oplossing alle vereiste functionaliteit in zich heeft om het beheer van uw containerpark snel, efficiƫnt en eenvoudig in eigen beheer te hebben.

24/7 real-time informatie

Hoe vol zijn mijn afvalcontainers? Wat is de accuspanning? Hoeveel stortingen zijn er geweest? Alle informatie over de status van uw containers bekijkt u real-time met de software van Newwaste. Zo blijft u altijd op de hoogte en kunt u indien nodig gelijk actie ondernemen.

Software Handig

Software

FAQ

Is het mogelijk jullie software te koppelen met ons eigen beheersysteem?

Ja, Newwaste conformeert zich aan STOSAG 2.1.

Kan ik ook zelf passen aanmaken en toekennen aan containers?

Zeker, u bent zelf beheerder van uw eigen omgeving. Alles is naar wens in te richten.

Als ik een specifieke wens heb, zijn jullie dan bereid mee te denken?

Wij zitten geregeld met klanten aan tafel om onze producten verder uit te breiden en te verbeteren. Uw input is dus waardevol!

Regiano

Projectmanager

Regiano Lamberts

Software

De voordelen

De software voor afvalcontainers van Newwaste brengt een aantal mooie voordelen met zich mee, zoals real-time asset tracking en eenvoudig containerbeheer. Wilt u meer informatie over de software? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
  • Eenvoudig beheer van afvalcontainers
  • Real-time asset tracking
  • Pasbeheer
  • Diftarproof volgens Stosag