Robuust en duurzaam

Hardware voor afvalcontainers

U kunt Newwaste inschakelen voor diverse soorten hardware voor afvalcontainers, zoals intelligente motorsloten en pincodesystemen. Omdat we vooruitstrevend en duurzaam willen zijn, blijven we continu aan onze hardware-oplossingen werken. Zo houdt u uw afvalcontainers altijd up-to-date.

Duurzame hardware

Bij al onze hardwareoplossingen speelt duurzaamheid een rol. Of het nu een motorslot, accupack of pincodesysteem is, we vinden dat het zo lang mogelijk mee moet gaan. Zo zijn de accupacks volledig recyclebaar en is de accu die erin zit verbonden met een lichtcel.

Duurzame Hardware

Hardware

FAQ

Is jullie hardware gemakkelijk te vervangen?

Ja, normaal gesproken kan een monteur binnen 15 minuten een onderdeel vervangen, testen en werkend achterlaten.

Is het soms nodig om de hardware open te schroeven (om bijvoorbeeld een loszittende SIM vast te zetten of geheugenkaart)?

Nee dit is niet nodig. Mocht het systeem niet werken, dan kan er gemakkelijk een ander systeem geplaatst worden. Wij nemen het niet werkende systeem terug en zorgen voor reparatie. Daarnaast hebben al onze paslezers een vast geheugen en SIM waardoor storingen nagenoeg niet voorkomen.

Kan jullie hardware toegepast worden op mijn containers?

Vaak is dit wel het geval, maar we komen graag langs voor een inventarisatie.

Hoe werken de pincodesystemen?

Deze systemen worden aangesloten op het standaard toegangscontrolesysteem, waardoor de container niet alleen geopend kan worden met een pas, maar aanvullend ook met een pincode.

Hoe werken de dieptemeters?

De dieptermeters kunnen we koppelen aan een bestaand systeem of los (stand alone) plaatsen in een container. Dieptemeters meten de diepte en vertalen dit naar een vulpercentage.

Waarom gebruiken jullie lichtcellen in plaats van zonnecellen?

Nederland kent relatief weinig zonnige dagen. Lichtcellen zijn ontworpen om de accu in uw container ook tijdens minder zonnige dagen optimaal op te laden.

Regiano

Projectmanager

Regiano Lamberts

Hardware

De voordelen

De hardware voor afvalcontainers van Newwaste brengt een aantal mooie voordelen met zich mee. Zo zijn alle hardware oplossingen zeer duurzaam. Bent u benieuwd naar meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen
  • Alle benodigde hardware voor uw afvalcontainers
  • Duurzame oplossingen
  • Altijd alle containers up to date