Wie zijn wij?

Een bedrijf met een jong en dynamisch team dat efficiënte en innovatieve oplossingen biedt voor afvalinzameling – dat is Newwaste. Met onze diensten zijn we actief in heel Nederland. Ook al bestaan we pas sinds 2021, ervaring hebben we meer dan genoeg. Ons team is een mooie mix van jong talent en ervaren mensen. Omdat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn kijken we continu om ons heen waar we ons nog in kunnen verbeteren. De grootste zijn is niet onze ambitie, maar de beste zijn we graag!

Kernwaarden

Niets is zo vervelend als van het kastje naar de muur gestuurd worden terwijl u hulp zoekt. Bij Newwaste heeft u daarom een vaste contactpersoon. Is die toch even niet bereikbaar? Dan maakt het niet uit welk ander teamlid u belt, we pakken het op.

We omschrijven onszelf dan ook als persoonlijk en servicegericht. Doordat we een platte organisatie zijn, schakelen we snel en zijn we flexibel, zodat onze klanten geen zorgen hebben. Dát is waar we het voor doen.

Wij Zijn Newwaste
Logo Full Color Black Bg@2x

Onze mensen

Team Newwaste

Camiel Brouns

Camiel

Projectmanager / ICT

Arjen Bijsterbosch

Arjen

Managing Partner

Niels Bijsterbosch

Sven

Mede-eigenaar

Youri Ter Beek

Youri

Servicecoördinator

Regiano Lamberts

Regiano

Projectmanager

Thom Meulman

Thom

Elektromonteur

Nieck Meulman

Nieck

Elektromonteur

Aad Stouten

Aad

Elektromonteur

Janco Smits

Janco

Projectmanager

Frans Van Elferen

Frans

Servicemanager

Certificaten

We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Jaarlijks vindt er een controle-audit plaats om na te gaan of we nog voldoen aan de eisen en eens in de drie jaar ondergaan we weer een volledige audit. Daarnaast zijn we bezig om een certificaat te behalen voor ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze verwachten we in de eerste maanden van 2024 toe te voegen aan onze certificeringen.

  • Servicegericht
  • Persoonlijke benadering
  • Innovatief
  • Jong en dynamisch
  • Flexibel
  • Altijd een vast aanspreekpunt
Missie En Visie

Missie en visie

Missie

Wij zijn een one-stop-shop die klanten ontzorgt op het gebied van de ondergrondse inzameling van afval door het aanbieden van innovatieve ICT-oplossingen.

Visie

In samenwerking met klanten en leveranciers een totaaloplossing vinden voor alle uitdagingen op het gebied van afvalinzameling.